Thursday, June 07, 2007

UNKLE


Αιώνας μου φάνηκαν τα τρία χρόνια αναμονής για κάτι καινούργιο απο τον James Lavelle και την παρέα του, που μετά το "Never,Never Land" είχαν υποσχεθεί να γύρισουν πλήρως ανανεωμένοι.Και ως κάποιο σημείο τα κατάφεραν...και πολύ καλά μάλιστα.


Το "War Stories" θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου και όπως σκαι στα άλλα, έτσι και αυτό συναντάμε μια πλυθώρα μουσικών που συμμετέχουν.Έχουμε και λέμε:Josh Homme (Kyuss, Queens of the Stone Age), Brody Dalle (The Distillers), The Duke Spirit, Chris Goss (Masters of Reality), Psycho Pab,Autolux,3D (Massive Attack),Jeordie White Matthew Caws (Nada Surf)και Ian Astbury απο τους The Cult.

Για πρώτη φορά μάλιστα ο Lavelle κάνει και το ντεμπούτο του στα φωνητικά σε ένα τραγούδι,ο 3D έχει σχεδιάσει το εξώφυλλο αλλά και όλο το 32 σέλιδο bootleg του άλμπουμ.Επίσης το "War Stories" θα κυκλοφορήσει απο την δισκογραφική του Lavelle, "Surrender All".

To να κρίνω ένα απο τα αγαπημένα μου γκρούπ θα είναι περιττό και σίγουρα όχι αντικειμενικό.Αλλά όποιος αμφιβάλει για την αξία των UNKLE,ας ακούσει τα τρία τραγούδια που ακολουθούν,τον προκαλώ (!)

UNKLE - Keys To The Kingdom (feat. Gavin Clark from Clayhill) (τι κομμάτι !!!)
UNKLE - Price You Pay
UNKLE - Chemistry (feat. Josh Homme)

No comments: