Tuesday, December 05, 2006

Sound of Silver

Το "Sound of Silver" των LCD Soundsystem θα κυκλοφορήσει τέλη Μάρτη απο την Capitol (ποιός περιμένει μέχρι τότε..)


LCD Soundsystem - Get Innocuous
LCD Soundsystem - Us Vs Them
LCD Soundsystem - Time to Get Away


6 comments:

gsus said...

Καλησπέρα.
Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις στο ohshare ή είμαι τόσο στραβός που δεν βλέπω από πού να το κατεβάσω;

Anonymous said...

Καλησπέρα, δεν είσαι καθόλου στραβός απλά πρέπει να τα ξανακάνω upload γιατί το ohshare τα σβήνει μετά απο τα 20 downloads (θα υπάρχουν εντός της ημέρας)

gsus said...

Σε ευχαριστώ πολύ.
Αν τα έχεις slsk, μπορώ να τα πάρω από εκεί.

H2O said...

Δεν τα έχω δυστυχώς..

mystery falls down said...

Δεν περιμένει κανείς πλέον την επίσημη κυκλοφορία των δίσκων. Με εξαίρεση τα ελληνικά μουσικά περιοδικά που κρίνουν δίσκους που στον υπόλοιπο μουσικά πολιτισμένο κόσμο έχουν κυκλοφορήσει μήνες πριν! H δουλειά που γίνεται στα blog δε θα αφήσει κανένα μουσικό μαγαζάκι (online ή όχι) ανοιχτό αν συνεχίζει να γνοεί την πραγματικότητα. Το pitchfork την έκανε χτήμα του αμέσως. Παρ' όλα αυτά και εγώ τον κατέβασα το νέο δίσκο των LCD soundsystem! Αλλά μέχρι στιγμής τον έχω ακούσει μετα βίας μία φορά. Υπεύθυνος ο καταραμένος Thom Yorke και η εμφάνισή του στο show του Nigel Godrich (και φυσικά οι εκτελέσεις των νέων τραγουδιών των Radiohead "Down is the new up" και "Videotape").

H2O said...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα..τώρα για ποια ελληνικά μουσικά περιοδικά μιλάς, αναρωτιέμαι (μόνο το δίφωνο και το jazz&τζάζ είναι σταθερές αξίες και ας μην γελιόμαστε).Το Sonik είναι ένα περιοδικό χαριτωμένο για να περάσεις την ώρα ( δεν κρίνω κανένα περιοδικό κακό, απλά δεν πρόκειται να μάθω κάτι καινούργιο απο το κάθε Sonik απο την στιγμή που κυκλφορούν περιοδικά στο εξωτερικό όπως το Wire το Clash το Paste και άλλα πολλά) Το κακό είναι οτι πίσω απο αυτά τα περιοδικά υπάρχουν ορισμένοι που είναι και γνώστες και λάτρεις της μουσικής.