Friday, January 05, 2007

Little Miss Sunshine


Eκτός απο μια καταπληκτική κωμωδία το Little Miss Sunshine έχει και ένα φανταστικό soundtrack όπου τα περισσότερα tracks τα αναλαμβάνουν το κουαρτέτο απο το Denver που ακούει στο όνομα DeVotchKa (μην μιλήσω τώρα γι αυτούς, γιατί πρόκειται απο τις μεγάλες αδυναμίες μου και θα ακουστούν πολλές υπερβολές).Επίσης συμμετέχουν οι, Sufjan Stevens ("No man's land,Chicago"),Rick James ("Superfreak") και Tony Tisdale ("Catwalkin")...




Ολόκληρο το soundtrack βρίσκεται εδώ


4 comments:

m.hulot said...

είχα χρόνια να περάσω τόσο καλά σε κωμωδία. και το soundtrack είναι τρομερό. αλλά γιατί δεν θυμάμαι ούτε ένα τραγούδι στην ταινία;!

Anonymous said...

Δεν έχεις και άδικο γιατί τώρα που το λές ούτε εγώ θυμάμαι:) Oι Devotchka δεν είναι φοβεροί; Και είναι τόσο υποτιμημένοι στην Αμερική..

mystery falls down said...

Oι Devotchka είναι υπέροχοι. Το soundtrack για το "Little Miss Sunshine" είναι πανέμορφο με τις δικές τους συνθέσεις ικανές να κλέψουν καρδιές (αν και λατρεύω τις μουσικές του Sufjan). Μακάρι και η ταινία να είναι όπως τα λες. Καταπληκτική. Ίσως γι' αυτό δε θυμάστε κανένα ταραγούδι! Την Πέμπτη προβάλλεται και στην Ελλάδα. Πάντως και στο EP ("Curse your little heart") με τις διασκευές τα κατάφεραν εξίσου περίφημα.

Anonymous said...

Και στην αρχή φοβήθηκα,γιατί νόμιζα οτι η διανομή έχει γίνει και την προβάλλει μόνο το Odeon,αλλά όντως ξεκινάει απο αυτή την Πέμπτη..Είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει πολύ..
Το "Curse your little heart" ήταν υπέροχο αλλά λίγο ρε γμτ. :)