Thursday, June 29, 2006

Lost in the Night


Το ξέρω ότι άργησα πολύ να πάρω πρέφα για τον ντόρο που έχει γίνει με την σειρά Lost (Οι Αγνοούμενοι), αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ποτέ fan των σειρών, αν σκεφτεί κανείς ότι η τελευταία που είδα ήταν τα Χρυσά Κορίτσια με τις τρομερές γιαγιάδες. Έτσι και ελλείψει αξιόλογων dvd αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να κάνω την υπέρβαση και να δω τι εστί Survivor. H Season 1 έχει ήδη βγει στα ελληνικά dvd-άδικα στο πακέτο των 5 dvd σε 25 επεισόδια και με συνολική διάρκεια περίπου τις 1000 ώρες . Tαξιδέψτε στις ζωές των ναυαγών της πτήσης 815 και δείτε από κοντά το νησί όπου ζουν απομονωμένοι. Θα τα καταφέρουν τελικά να βρουν αυτό που ψάχνουν για την επιβίωσή τους; (Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς 2006).
Αν ξεχάσουμε ότι πρόκειται για αμερικανιά ,όποτε μην την πάρετε στα σοβαρά αλλιώς θα τραβάτε τα μαλλιά του διπλανού σας, τότε υπάρχει σοβαρή περίπτωση να κολλήσετε επικίνδυνα. Τα αμερικανάκια μπορεί να μην έχουν ιδέα από υποκριτική αλλά είναι άψογοι σε ότι αφορά την παραγωγή και στη σκηνοθεσία.Μην περιμένετε να δείτε το τέλος γιατί ακόμα θα αργήσει (ήδη παίζεται στην Αμερική η Season 3), οπότε συμβουλεύω όσους δεν έχουν υπομονή, να περιμένουν σε κάνενα χρόνο που θα βγεί και στην Ελλάδα και η Season 2, γιατί αλλιώς σας βλέπω σε κανένα DC++ ή Torrent να κατεβάζετε επειγόντως τα επόμενα επεισόδια.

4 comments:

salepi said...

join the coven of the lost!
κόλλημα η σειρά, indeed. Και έχουν αρχίσει να βγαίνουν online θεωρίες για το τί συμβαίνει.

H2O said...

Πάντως ειμαι σίγουρος οτι το τέλος θα ειναι άκυρο εντελώς !

salepi said...

λες να μας απογοητεύσει?
Πάντως όσο πιο πολύ οργιάζει η φαντασία μας από επεισόδιο σε επεισόδιο, τόσο πιο πολύ ανεβαίνουν οι προσδοκίες για το τέλος.
Εγώ πάντως δηλώνω ενθουσιασμένη :o)

H2O said...

Ειναι αυτό που λέμε μερικές φορές και εδώ ταιριάζει γάντι, οτι σημασία έχει η διαδρομή και όχι ο προορισμός...και εως τώρα τα καταφέρνουν μια χαρά