Friday, December 07, 2007

Worst 2007


Worst Albums 2007
No14

Stereophonics - Pull the pin
[released.15/10/2007.V2 Records]

Για να μη φανώ πάλι κακός και στάξω δηλτήριο,παραθέτω την κριτική που έγραψε το Drowned in Sound, για να δείς που δεν είμαι ο μόνός ..

"Absolutely without spark and wholly forgettable, Pull The Pin is, hopefully, the last hurrah from one of Britain’s most perennially over-rated excuses for a rock and roll band. The sooner these three men actually listen to their own music, the sooner we’ll bid them a warm farewell on their journey to doing something, anything, else. Kelly Jones, pub landlord. Has a certain ring to it, no?"

2 comments:

mystery falls down said...

Γιατί το έκανες αυτό; Περίμενες ότι θα κατάφερναν ποτέ οι Stereophonics να κυκλοφορήσουν κάτι της προκοπής; Και σαν να μην έφτανε αυτό έχω πλέον τη δικαιολογία να το ψηφίσω και εγώ (και όχι απλά στο 14, αλλά στο 1). Ελπίζω να αντισταθώ στον πειρασμό του θαψίματος. Το φυλάω για άλλο συγκρότημα που την κορυφή (σχεδόν) έπιασε πάτο φέτος.

H2O said...

Δεν έχεις και άδικο, θα μπορούσε να διεκδικήσει κορυφή άνετα.Δεν θα πώ αν περίμενα ένα καλό άλμπουμ απ'αυτούς,άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σε κάθε άλμπουμ τους, και αυτό είναι γεγονός,πάνε απο το κακό στο χειρότερο.

Είμαι περίεργος να δω ποιό έβαλες στο Νο1, το δικό πάντως θα σκάσει ως βόμβα στα σίγουρα, χεχε