Saturday, August 18, 2007

Helsinki Vs Melbourne


Το νέο άλμπουμ των Αυστραλών Architecture in Helsinki μετά βίας καλύπτει 30 λεπτά,παρ'όλα αυτά καταφέρνει να σε ξαφνιάσει και να σε αναγκάσει να ξανακοιτάξεις το εξώφυλλο του άλμπουμ για να βεβαιωθείς ότι πρόκειται όντως για τον Cameron Bird και την παρέα του.

Προετοίμασε το στερεοφωνικό για τον καταιγισμό απο μουσικά όργανα,φωνητικά,κραυγές και κάθε είδους θόρυβο...Εξωφρενικά χορευτικό,δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα,το "Places like this" (κυκλοφορεί στις 21 Αυγούστου απο την Polyvinyl)δεν έχει την παραμικρή σχέση με το εξίσου εξαιρετικό "In Case we die" (και σε αυτό ίσως να συνέβαλε και η μείωση των μελών του γκρουπ απο 8 σε 6 μέλη,χάνωντας 2 απο τα γυναικεία vocals).Άκρως πειραματικό που θυμίζει πολύ !!! αλλά και αρκετά 80's συγκροτήματα (απο Level 42 μέχρι Talking Heads).

Εμένα πάντως κάτι μου λέει οτι θα είναι headliners στο επόμενο Synch..(το εύχομαι δηλαδή)

Architecture in Helsinki - Heart it Races
Architecture in Helsinki - Debbie

2 comments:

Anonymous said...

Welcome back man,
έχω έρθει από διακοπές εδώ και 10 μέρες(Αθήνα και Κρήτη).¨Εχω κολλήσει με το Prison Break και πιστεύω ο διαχωρισμός soundtracks και pop,rock είναι απαραίτητος.

H2O said...

Σε ευχαριστώ ..εύχομαι να πέρασες τέλεια..όσο για το prison break σε καταλαβαίνω απόλυτα,αφού πρόκειται για το πιο εθιστικό τίποτα της αμερικανικής τηλεόρασης (περιμένω και εγώ την 3η σεζόν πώς & πως)...:)