Sunday, June 03, 2007

Kiddie Records


Kiddie Records Weekly is a three year project celebrating the golden age of children's records. This brief but prolific period spanned from the mid forties through the early fifties, producing a wealth of all-time classics. Many of these recordings were extravagant Hollywood productions on major record labels and featured big time celebrities and composers


Για όσους ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει το μικρόβιο του παλιμπαιδισμού (όπως εγώ..) η Kiddie Records είναι η ιδανικότερη λύση.Λατρεμένες μουσικές απο γνωστές και άγνωστες παιδικές ταινίες.Τι πιο όμορφο να ξεκινάς την μέρα σου με το soundtrack με τις συνοδευτικές μουσικές των παραμυθιών των αδερφών Grimm.


΄Ενα άψογο site με πληροφοριές για κάθε άλμπουμ και το σημαντικότερο ..όλα δωρεάν!

Κiddie Records

4 comments:

enteka said...

όπως το είπες, άψογο!

H2O said...

Όλα τα παιδια του κοσμού ενωθείτε :)))

mystery falls down said...

Εξαιρετική ιδέα. Και είναι εκατοντάδες. Χα χα χα (γέλια ευφορίας).

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχεις ανακαλύψεις; (ρητορική ερώτηση)

Εύγε!

ΥΓ. Σύντομα το daytrotter.com εκτός από μουσικά session θα φιλοξενεί και ηχητικά αποσπάσματα από αναγνώσεις παραμυθιών (και των αδελφών Grimm), βιβλίων, κινηματογραφικών σεναρίων... μέχρι και άρθρων εφημερίδων. Και όλα αυτά με τις φωνές καλλιτεχνών (μέσα στα άμεσα πλάνα τους είναι και ο Owen 'Casiotone for the painfully alone' Asworth)

H2O said...

Αυτό θα είναι τέλειο !!

Μην μου λες για αδερφούς Grimm, παρόλο που λατρεύω τα παραμύθια τους,πάντα τους έτρεμα γιατί οι δικοί μου όταν ήμουν πιτσιρικάς μου πήραν για δώρο τα άπαντα των Grimm αλλά στν προτότυπη έκδοση..που πίστεψε με δεν είναι και τα πιο αθώα :)))