Saturday, June 02, 2007

Body Heat



Body Heat [John Barry] (Southern Cross Records 1981)

5 comments:

Anonymous said...

Υπέροχη μουσική όπως και η ταινία.Film noir με απίστευτα sexy την Κ.Τερνερ.Θα την ξαναέβλεπα για 5η,6η,7η φορά.(την ταινία αλλά και την Τέρνερ).
Εντύπωση μου έκανε την πρώτη φορά που επισκεύτηκα το blog σου,το κείμενο-αφιέρωση για τον Κώστα Γιαννουλόπουλο.Εγώ τον έμαθα δυστυχώς πολύ αργά,το 1988.Από τότε δημιουργήθηκε μέσα μου ένας άλλος κόσμος (Jazz & Τζαζ,Miles,Coltrane,Monk,Bird,Dizzy,Γύρω στα Μεσάνυχτα στο Τρίτο Πρόγραμμα)
Ακούγωντας τις προάλλες το δίσκο του John Lurie "Men with sticks" αναρωτιέμαι αν έχεις τις μουσικές που έχει γράψει στις ταινίες του J.Jarmush:Down By Law,Stranger Than Paradise και αν βέβαια κάποια στιγμή καταφέρεις να τις μοιραστείς μαζί μας:)

H2O said...

Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια...Αν μην τι άλλο το καλό σου γούστο στον κινηματογράφο και στην μουσική ξεχειλίζει και είναι και ο λόγος που ανεβάζω και μοιράζω με εσάς οτι και αν μου προτείνεις (..εντάξει η αλήθεια είναι οτι είμαι υπεβολικά καλός και το ξέρεις, χεχε).Αφιέρωμα στον αγαπημένο μου Τζάρμους και Λιούρι θα το έχεις σήμερα το πολύ αυριο.

Συνέχισε να μου δίνεις ιδέες και άνοιξε οπώσδηποτε και ένα blog και εσύ .γρήγορα !! :)

Anonymous said...

Φοβερή παραίνεση.I am thinking of it.Εγώ;...Προς το παρόν θα απολαύσω το Body Heat.
thank you thank you thank you

WinterAcademy said...

Όντως απίθανη η turner σ'αυτήν την ταινία. Αν και ο Hurt είναι από τους αγαπημένους μου, εδώ τον κάνει σκόνη.. ιδίως με την μνημειώδη ατάκα: "δεν είσαι και πολύ έξυπνος, έτσι? Μ'αρέσει αυτό σ'έναν άντρα"..
άξια!

H2O said...

Συμφωνώ απόλυτα παρόλο που ο Hurt είναι άψογος στην ταινία.Μια απο τις καλύτερες γνήσιες αμερικάνικες noir ταινίες.