Wednesday, March 21, 2007

The Ponys


Κατάγονται απο το Ιλινόις και απο το 2002 όπου και σχηματίστηκαν οι The Ponys απο τους Jered Gummere και Melissa Elias (στην πορεία προστέθηκαν ακόμη δύο), κάθε χρόνο πηγαίνουν όλο και καλύτερα (ξέκινησαν απο το τίποτα με μοναδική διαφήμιση κάποια τοπικά indie-zine sites,να πουλάνε 10.000 άλμπουμς με την πρώτη τους κυκλοφορία) με αποκορύφωμα την φετινή κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ απο την νεο-υορκέζικη Matador Records και την τρομέρη επιτυχία τους στο φετινό φεστιβάλ South by Southwest

To "Turn the Lights Out" που κυκλοφόρησε στις 20 Μάρτη ανταγωνίζεται ισάξια το εκπληκτικό "Celebrations Castle" του 2005 (παραγωγή Steve Albini) και φέρνει για άλλη μια φορά μνήμες νοσταλγικές,τότε που οι Velvet Underground και μετέπειτα οι My Bloody Valentine έψαχναν αγωνιωδώς τους συνεχιστές τους. Το Garage και Post Rock στα καλύτερα τους.

Υ.Σ Το σημερινό πακέτο περιλαμβάνει και τα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους...



The Ponys - Double Vision
The Ponys - 1209 Seminary
The Ponys - Harakiri


The Ponys - Laced with Romance [In the Red Records 2004]


The Ponys - Celebrations Castle [In the Red Records 2005]


1 comment:

mystery falls down said...

Ανοίγω το σημειωματάριό μου και σημειώνω το εξής:

"Να κατεβάσεις τους δύο πρώτους δίσκους των The Ponys, που είχε την ευγένεια να μοιραστεί ο H20. Μην αργήσεις γιατί θα τα διαγράψει. Και φυσικά μην ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις."

Υπόσχομαι μέχρι τη Δευτέρα να τα αποκτήσω. Ο νέος δίσκος τους (με τον οποίο τους έμαθα, αν και μέχρι να το επαληθεύσω υποψιαζόμουν ότι είχαν βοηθήσει τον Owen "Casiotone for..." Ashworth στο session του για το Daytrotter. Τελικά ήταν οι The Donkeys) μυρίζει παρελθόν (τόσο η φωνή όσο και ο ήχος). Σε κάποια σημεία και Sonic Youth. Αρκετά ενδιαφέρον. Αν δεν το ήξερα δε θα έβρισκα ότι κυκλοφόρησε το 2007.