Sunday, January 14, 2007

The Good The Bad & The Queen



Μια εβδομάδα ακόμα μένει πριν την επίσημη κυκλοφορία ενός απο τα πιο αναμενόμενα άλμπουμ για το 2007. Και πως να μην είναι αφου μιλάμε για μια dream team μπάντα με αρχηγό τον Damon Albarn (Blur,Gorillaz)και τους Paul Simonon (μπασίστα στους The Clash),Simon Tong (κιθαρίστας στους The Verve) και τον μέγα drummer Tony Allen των Africa 70.Και play maker αυτής της ομάδας, ο παραγωγός της μπάντας,κύριος Dangermouse!

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω αν το άλμπουμ θα είναι καλό,γιατί αυτό είναι δεδομενό..όσοι βέβαια παραμένουν επιφυλακτικοί, ας κάνουν μια βόλτα απο την myspace τους σελίδα (http://myspace.com/thegoodthebadandthequeen), όπου και μπορούν να ακούσουν ολόκληρο το άλμπουμ...Εν αναμονή λοιπον



The Good The Bad & The Queen - 80s life
The Good The Bad & The Queen - Northern Whale
The Good The Bad & The Queen - The Bunting Song






5 comments:

Anonymous said...

Είμαι σίγουρος πως ήθελες να πεις Damon Albarn και όχι Dave :)

~offtopic~
Μετά το Elfen Lied
θα σου πρότεινα να τσεκάρεις το Death Note. Αν δε μπορέσεις να το βρεις, μπορώ να βοηθήσω...!

Anonymous said...

Πρώτα απ'όλα σε ευχαριστώ για την διόρθωση- κεκτημένη ταχύτις βλέπεις-

Όσο για το Death Note το έχω, δεν τα έχω παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια..αλλά είναι πάρα πολύ καλο ..Shinigami Rules :)

enteka said...

μ' άρεσαν πολύ
καλή βδομάδα h2o

Anonymous said...

Να σαι καλά φίλε μου , καλή εβδομάδα ..τι να πω για το καινούργιο σου ποστ για τους αριστερόχειρες ..άψογο !!

mystery falls down said...

Όταν πίσω από ένα συγκρότημα κρύβεται μία προσωπικότητα σαν αυτή του Damon Albarn είναι αδύνατον το αποτέλεσμα να είναι αδιάφορο. Ο δίσκος είναι δίχως αμφιβολία πολύ καλός. Αν και θα προτιμούσα να κάνει ένα βήμα μπροστά μετά το αριστουργηματικό Think tank και το επίσης πάρα πολύ καλό Demon days και όχι να ξανακοιτάξει στην εποχή του Parklife.