Friday, January 19, 2007

Clint Mansell's world

7 comments:

mystery falls down said...

Clint Mansell και Kronos quartet. Ιδανικός συνδυασμός για ιδιαίτερα εμπνευσμένα soundtrack. Το fountain μου άρεσε περισσότερο (λόγω Mogwai)!

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω οτι το Fountain είναι αρκετά καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο,βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το Requiem είναι η καλύτερη δουλειά τους ως τώρα :)

Υ.Σ να σαι καλά που βρήκες τον χρόνο για τον σχολιασμό σου αλλά ρε γμτ κα εσύ άνοιξε τα comment σου (νοιώθω οτι μου κρατάς το στόμα και δεν μπορώ να σχολιάσω σε κάτι που μου αρέσει :))

WinterAcademy said...

όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά δεν λέει και το γιατί! είπαμε, είναι μυστηριώδης αυτή η μούχλα lol

πάντως εμένα η ταινία με απογοήτευσε [οπότε κράτα μικρό καλάθι και ίσως σου αρέσει περισσότερο]

έχει ενδιαφέρον πάντως να ακούς ένα άλμπουμ πριν τις κριτικές [αυτή είναι η δικαιολογία που δίνω στον εαυτό μου για να κατεβάζει άλμπουμ ΠΡΙΝ κυκλοφορήσουν, μετά την κυκλοφορία δεν έχω καθόλου αναστολές LOL] και να βλέπεις μια ταινία πριν βγει στις αίθουσες, όπως καλή ώρα το the fountain ή ο λαβύρινθος του πάνα [καλό παραμυθάκι αλλά μην τρελαθούμε κιόλας που λένε όλοι για αριστούργημα!]

anyway η μουσική στο the fountain είναι by far το καλύτερο στοιχείο της. ποιος θα το'λεγε ότι αυτός ο τύπος, με το παρελθόν που έχει, θα κατέληγε εδώ!

άντε, πολλά είπα πάλι..

Anonymous said...

Και όμως εμείς που ακούμε ένα cd πριν την επίσημη κυκλοφορία του ή βλέπουμε μια ταινία κατεβασμένη απο το internet, οι ίδιοι είμαστε που τρέχουμε πρώτοι πρώτοι να αγοράσουμε το cd ή είμαστε οι ίδιοι που θα είμαστε εκεί στην πρώτη προβολή της ταινίας..

Και θα πω την αδυναμία μου οτι μερικές φορές δεν μπορώ να περιμένω με τίποτα, οταν πρόκειται για κάτι που θέλω οπωσδήποτε να το δω η να το ακούσω την κάνω την αμαρτία..forgive meee

To fountain ακόμα δεν το έχω δει και το περιμένω και είμαι σίγουρος οτι θα μου αρέσει, άσε που παίζει και Rachel Weisz ( α ρε καταραμένε Aronofsky μας πήρες και την γυναίκα που είμαστε ερωτευμένοι ..:)

Anonymous said...

To κακό είναι οτι σε απογοητεύω λίγο με τα soundtracks γιατί εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το sendspace (με βολελυει ρε γμτ) για τα άλλα όμως είσαι εντάξει σωστά ?

WinterAcademy said...

μα μονο σε μενα πετάει αυτα τα ενοχλητικα παραθυρα? μεχρι και το antispyware μου διαμαρτυρεται! anyway! βρηκα τροπο κ τα κατεβασα [οχι που δε θα εβρισκα..]

η ταινια δεν ειναι κακη, την ωρα που την παρακολουθεις σου αρεσει αυτο που βλεπεις αλλά... ξεφουσκώνει μωρέ πολύ γρήγορα το όλο πράγμα... [είδες? τη θάβω μόνο κ μόνο για να σου αρέσει περισσότερο lol]

H2O said...

καλά δεν το συζητάω , με έχεις ψήσει τρελά για τη δω, χεχε

Επειδή δεν πάω με την προσδοκία σύγκρισης με ένα Requiem (όπως και δ πήγα να δω και to Lady in the Water χωρίς να έχω την σύγκριση μιας έκτης αίσθησης), είμαι τουλάχιστον σίγουρος οτι θα την ευχαριστηθώ :)