Sunday, December 24, 2006

Elfen Lied


Η εμπειρία μου στα ιαπωνέζικα Anime είναι στοιχειώδη και δεν έχω δει πάνω απο 7-8 ταινίες ή σήριαλ και αυτά κατεβασμένα απο το Internet εκτός απο ένα.

Τo Elfen Lied θεωρείται ένα απο τα καλύτερα Anime που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.Και είναι αλήθεια ! Οτι πιο τρομακτικό,ερωτικό,σκοτεινό,φανταστικό έχω δει ποτέ και δεν θα εκπλαγώ αν μάθω οτι ο Wong Kar-Wai την έκανε ταινία και ο Umebayashi σάουντρακ.

Προς το παρόν υπάρχουν οι Konishi Kayo και Kondoo Yuiko που αναλαμβάνουν το score της σειράς και απλά ηχογραφούν ένα απο τα πιο ωραία instrumental σάουντρακ που έχουν γίνει ποτέ !!

Υ.Σ Η αρχή τους σήριαλ με το κολάζ απο πίνακες του Klimt είναι απλά ένα κομψοτέχνημα



Ολόκληρο το σάουντρακ κατεβαίνει απο εδώ

5 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα και χρόνια πολλά
Διαβάζω το blog σου εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά με το που είδα post για το elfen lied δεν κρατήθηκα να μην δώσω το παρόν! Είναι ένα από τα αγαπημένα μου anime και κατάφερες να με εντυπωσιάσεις πάλι ;)

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένα !! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, και να πω την αλήθεια δεν κρατήθηκα ούτε εγώ να μην γράψω για το Elfe Alied και ας είναι δύσκολο να το δεί κάποιος στην Ελλάδα..ο λόγος βέβαια ήταν και για το σάουντρακ της σειράς, που πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει...(μπορώ να μιλάω για ώρες για το Elfen..:)

WinterAcademy said...

h20 σου εύχομαι και για το 2007 η έμπνευσή σου να ρέει σαν τα γάργαρα νερά του ποταμού νιαγάρα που πηγάζει από το όρος αραράτ

Anonymous said...

Nα σαι καλά !! Και το σημαντικότερο είναι να μην στερέψω ποτέ :)

Anonymous said...

kalispera xronia polla k eisai apla foveros :P
egw vasika d exw ksanadiavasei to blog sou alla eida to elfen lied opote d mporousa apla na min kanw sxolio k na mi se rwtisw..
to elfen lied to eida prosfata k exw meinei me to stoma anoixto...
8elw na to ksanadw k telos pantwn
i8ela na se rwthsw an exei vgei allo episode ektos apo ta 13-14 k an nai plsssssss pes mou pou 8a to vrw :)