Monday, November 27, 2006

Almost Charlie


Μέχρι σήμερα ο μουσικός/συνθέτης Dirk Homuth απο τη μια, και ο στιχουργός Charlie Mason απο την άλλη,δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.Και όμως έχουν αναπτύξει μια πολυ δημιουργική συνεργασία μέσα απο το ίντερνετ. Απο το 2003 που συνεργάζονται έχουν γράψει ουκ όλιγα τραγούδια.
Στις αρχές Οκτώβρη, ύστερα απο πολλά ερασιτεχνικά και με "δανεικούς" μουσίκούς, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο "Loving Counterclockwise".
Ατμοσφαιρική dreampop στις μελωδίες των Belle&Sebastian και την στιχουργική του Elliot Smith. Δυστυχώς ο ταλαντούχος Charlie Mason (εξού και το όνομα της μπάντας) δεν θα γίνει ποτέ μέλος της, πρώτον γιατί το συγκρότημα εδρεύει στο Βερολίνο και εκέινος στις αντολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών και δεύτερον γιατί δεν έχει την παραμικρή ιδέα απο μουσική !
Δεν περιμένω να το δω σε καμια 20άδα ή ακόμα και σε 100άδα με τα καλύτερα του 2006, αλλά είμαι σίγουρος ότι αξίζει πολλά.
*Αρχές με μέσα του 2007 θα κυκλοφορήσει και το νέο άλμπουμ τους (περισσότερα για τους κυρίους www.myspace.com/almostcharliemusic


Almost Charlie - Loving Counterclockwise
Almost Charlie - I Can't be your friend




No comments: