Thursday, July 27, 2006

Τι θέλω να δώ part V

Με την πρόβλεψη των Oscar τα πήγαινα πάντα πολυ καλά (με μεγάλη αποκορύφωση τη νίκη του Adrien Brody :) ) και βλέπωντας και μονο απο το trailer της ταινίας είμαι από τώρα σίγουρος οτι θέτει βάσικες υποψηφιότητες.

Ξεκινάμε απο τον σκηνοθέτη-σεναριογράφο Steven Zaillian που πάροτι είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, αν ψάξεις λίγο το βιογράφικό του θα δείς οτι σενάρια ταινιών όπως : Awakenings,Schindler's List,Mission Impossible,Hannibal,Gangs of New York και Interpreter είναι δικά του, οπότε δεν νομίζώ να δυσκολευτηκε και πολύ να σκηνοθετήσει το δικό του σενάριο και ειδικά με τέτοιους ηθοποιούς !

Με Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet, James Galdofini , Anthony Hopkins, Patricia Clarkson δεν δυσκολεύεσαι και πολύ να οδηγηθείς προς το κόκκινο χαλί.

Η ταινία βασίζεται σε νουβέλα του Robert Peen Warren και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Ηuey Long, ένας απο τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της πολιτικής ζωής των Ηνωμένων Πολιτειών τον 20αιώνα και συγκεκριμένα της Louisiana...θέμα καθαρά αμερικάνικο που σίγουρα δεν θα μας αγγίξει και πολύ αλλά ο Sean Penn σίγουρα θα το κάνει ... Posted by Picasa

3 comments:

Anonymous said...

Best regards from NY! » »

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » »